Erazer...
Termeni si conditii
Date cu caracter personal [Revizuit 04/05/2020]

Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) este un nou cadru juridic al legislației privind protectia datelor în UE și intra în vigoare la 25 mai 2018. Spre deosebire de Directiva CE 95/46, care guvernează această prelucrare înainte de acest punct, GDPR are un efect direct în cadrul Uniunii Europene și nu este necesar să fie transpus la nivel național. În acest fel, se va urmări armonizarea legilor care reglementează prelucrarea datelor cu caracter personal în Europa iar in anumite circumstanțe, domeniul de aplicare al său poate fi extins dincolo de frontierele Europei.


SC CRISS GSM SRL, in calitate de operator al datelor cu caracter personal, denumita in continuare Prestator, trateaza cu seriozitate protectia datelor clientilor sai si doreste ca acestia sa se simta confortabil atunci cand utilizeaza acest site. Protectia confidentialitatii cu privire la colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal reprezinta o preocupare importanta, de care se tine cont cu mare atentie in procesele economice, respectand desigur toate cerintele legale.


SC CRISS GSM SRL solicita clientilor urmatoarele date de identificare: nume, prenume, cont secundar, adresa e-mail, adresa e-mail secundara, nume firma, adresa, numar telefon, fax, numarul de inregistrare la oficiul registrului comertului, cod fiscal, cod unic de inregistrare, cnp (pentru persoanele fizice). De asemenea, SC CRISS GSM CONCEPT SRL colecteaza urmatoarele tipuri de date de la clienti: adresa IP ( Internet Protocol ), Browserul folosit la navigare, Numele domeniului referent, ora de acces precum si durata vizitei, ISP ( Providerul de Internet).


SC CRISS GSM SRL utilizeaza datele solicitate clientilor sai pentru urmatoarele: intocmirea contractelor de prestari servicii, in cazul in care clientul solicita acest lucru, intocmirea facturilor fiscale reprezentand contravaloarea produselor si serviciilor achizitionate de catre persoanele vizate. In cazul in care un client erazerhost.ro comanda prin intermediul www.erazerhost.ro un domeniu, intervine necesitatea furnizarii informatiilor personale ale clientului in cauza unuia dintre urmatorii terti: Internet Corporation For Assigned Names and Numbers (ICANN) pentru domenii internationale, adica cele avand extensii de tipul .com, .org, .net, etc ; Reteaua Nationala de Calculatoare (RNC) pentru domenii .ro


erazerhost.ro utilizeaza datele colectate de la vizitatori cu scop statistic si pentru imbunatatirea serviciilor furnizate. Aceste date nu se dezvaluie nici unei persoane fizice sau juridice in afara erazerhost.ro sub nici o forma.

Politica de Retur si Anulare [Revizuit 04/05/2020]

In conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, cu exceptia cazurilor mentionate expres de lege, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri.


Perioada de retragere mentionata mai sus expira in termen de 14 zile de la data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii.


Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist.


Consumatorul poate denunta unilateral din orice motiv contractele incheiate pentru serviciile de gazduire, reseller si servere jocuri in termen de 14 zile de la data incheierii contractului, cu rambursarea integrala a sumei achitate. Pretul platit va fi rambursat in totalitate in momentul in care o cerere va fi formulata catre CRISS GSM CONCEPT S.R.L.


Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care ati fost de acord cu o alta modalitate de plata; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.


Nu se poate realiza dreptul la retragere dupa prestarea completa a serviciilor in situatia inregistrarii domeniilor de internet si a SSL-urilor. In aceste cazuri, consumatorul declara ca a luat cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre CRISS GSM CONCEPT SRL. Consumatorul este de acord cu executarea contractului incepând cu data platii pretului. Prin urmare, in toate aceste cazuri executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului.


Furnizorul are dreptul sa interzica de indata, fara preaviz si fara nici o alta formalitate, accesul pe sit ori accesul la serviciu al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii. In acest caz, furnizorul are dreptul sa inceteze de indata furnizarea serviciului catre persoanele mentionate. La optiunea exclusiva a furnizorului, in cazul incalcarii in orice mod a oricareia dintre clauzele prezentei conventii furnizorul va putea recurge la masura mai sus mentionata, ori va putea adresa respectivei persoane un avertisment, ori va putea restrictiona temporar accesul persoanei la oricare dintre facilitatile situl ori serviciului. CRISS GSM CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a suspenda serviciile clientilor care abuzeaza de resursele alocate sau fac interventii nepermise care contravin legislatiei in vigoare. Site-urile, e-mail-urile sau fisierele care contin virusi sau alte inserari ce pot pune in pericol buna functionare a serviciilor celorlalti clienti vor fi imediat sterse fara obligatia de notificare prealabila sau ulterioara.


Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza furnizarea serviciului catre orice persoana, potrivit aprecierii discretionare a furnizorului si indiferent de motiv, fara a fi tinut sa justifice ori sa motiveze acest lucru. Utilizatorul intelege si accepta ca serviciile contractate prin intermediul acestui site sunt oferite potrivit principiilor “asa cum sunt” si “asa cum sunt disponibile”. In cazul in care serviciile sunt inaccesibile, inoperabile sau functioneaza defectuos din diverse motive neimputabile Furnizorului, incluzand dar fara a se limita la erori din sistem, erori hardware sau software (imputabile, de exemplu, producatorului acestora), nefunctionarea sau functionarea defectuoasa a echipamentelor utilizate de Furnizor sau orice fel de cauze care se afla in afara controlului Furnizorului, utilizatorul il absolva pe Furnizor de orice raspundere. In toate aceste situatii, Furnizorul nu va raspunde pentru niciun fel de daune sau prejudicii directe sau indirecte fata de utilizator ori fata de terte parti.


Atentie! Pentru pachetele de gazduire web si reseller gazduire web sunt obligatorii urmatoarele conditii: Calculatorul de lucru conectat la server prin ftp trebuie sa fie protejat cu un antivirus licentiat.Aceasta conditie este necesara intrucat altfel puteti deveni victima unui atac menit sa va copieze datele de acces cu scopul de a posta in contul dvs fisiere cu actiuni ilegale. Scripturile utilizate pe server trebuie verificate si mentinute la zi pentru a evita eventuale tentative de spargere cu scopul de a posta fisiere cu actiuni ilegale. Daca site-ul dvs este spart si acolo sunt postate fisiere si scripturi care fac phishing sau spam vom proceda de urgenta la suspendarea neconditionata a contului. Nu acceptam in reteaua erazerhost.ro site-uri sau continuturi de tip adult neautorizate sau ilegale, irc, hub-uri, dc, boti, torente, mining, script-uri, nulled, spam. In cazul incalcarii acestui articol vom proceda la inchiderea imediata a serviciului fara returnari de sume sau alte obligatii.


Politica de livrare a serviciilor [Revizuit 04/05/2020]

Politica de livrare a serviciilor constituie furnizarea de catre Prestator a Serviciiilor solicitate de Beneficiar prin plasarea uneia sau mai multor comenzi prin sistemul online aflat la adresa https://www.erazerhost.ro sau prin orice alt mijloc de comunicare online (ex. email), in schimbul platii de catre Beneficiar a pretului total pentru fiecare comanda in parte.


Important - Activarea tuturor serviciilor comandate online de la erazerhost.ro se face intr-un interval cuprins intre 1 ora si maxim 96 de ore de la confirmarea receptionarii primei plati de catre banca Prestatorului.


Fiecare comanda va detalia in cadrul unei facturi proforme serviciile solicitate de Beneficiar si tarifele corespunzatoare. Factura proforma va fi trimisa Beneficiarului prin email la adresa specificata de acesta in formularul de comanda online.


Modificarea ulterioara a serviciilor se face printr-o solicitare explicita trimisa prin email la adresa support@erazerhost.ro. Ulterior primirii cererii de modificare, Prestatorul va emite o factura proforma detaliind modificarile solicitate si tarifele corespunzatoare. Modificarea Serviciului va fi executata de Prestator imediat ce Beneficiarul se achita de obligatiile sale (daca este cazul).


Rezervarea numelor de domenii Internet pentru Beneficiar poate fi facuta direct de acesta, prin intermediul Prestatorului sau oricarui alt tert. La momentul achizitionării unui Abonament de găzduire (web hosting) de la Prestator, Beneficiarul poate avea rezervat deja un nume de domeniu Internet sau poate rezerva unul prin intermediul Prestatorului o dată cu achizitia Abonamentului de găzduire.


Obligatia de plata pentru pretul total al fiecarei facturi proforme devine scadenta in termen de 5 zile lucratoare de la data transmiterii la adresa de email a Beneficiarului de catre Prestator a facturii proforme care contine suma de plata pentru perioada initiala a Serviciului solicitat de Beneficiar in formularul online de comanda de pe site-ul Prestatorului. Pentru perioadele urmatoare, egale cu perioada initiala, obligatia de plata pentru pretul total al respectivei facturi proforme devine scadenta in termen de 14 zile calendaristice de la data transmiterii la adresa de email a Beneficiarului a facturii proforme care contine suma de plata pentru perioada urmatoare sau la data mentionata explicit in factura proforma emisa de Prestator cu conditia ca aceasta sa fie de minim 5 zile calendaristice de la data emiterii facturii proforme.


Activarea initiala a Serviciului solicitat in comanda online se face intr-un interval de maxim 96 de ore de la confirmarea receptionarii primei plati de catre banca Prestatorului. In cazul perioadelor urmatoare, daca data limita de plata precizata in factura proforma transmisa prin email de Prestator este depasita cu mai mult de 7 zile calendaristice, Prestatorul isi rezerva dreptul de a suspenda Serviciul oferit Beneficiarului, a cărui plata a fost intarziata. Prestatorul poate modifica unilateral tarifele Serviciilor !


Politica Cookies [Revizuit 04/05/2020]

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea “cookie”-urilor utilizate de site-ul www.erazerhost.ro, administrat de CRISS GSM CONCEPT S.R.L.


Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Aceste cookie-uri pot proveni si de la urmatorii terti: Adwords, Doubleclick.net, Google Analytics, Google.com, Zopim.com. Lista completa de cookie-uri de la terti poate fi consultata mai jos, in sectiunea Third party cookies (Cookie-uri ale tertilor). “Cookie”-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisante in moneda nationala. “Cookie”-urile, pe baza informatiilor pe care le aduna despre utilizatori, ii ajuta pe detinatorii de site-uri sa isi eficientizeze produsul astfel incat acesta sa fie cat mai usor accesat de catre utilizatori, de asemenea cresc gradul de eficienta a publicitatii online si nu in ultimul rand pot permite aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a face navigarea mai utila.


Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome). De retinut: “Cookie”-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet. Un cookie este format din nume si continut, durata de existenta a acestuia fiind determinata, putand fi accesat din nou de webserver in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv. Anumite parti de continut de pe anumite site-uri pot fi plasate pe website-ul accesat, de catre terte parti prin intermediul bannerelor, boxurilor sau linkurilor – iar toate aceste instrumente pot contine cookie-uri. Ele se numesc “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv, iar furnizorii terti se supun legilor in vigoare si politicilor de confidentialitate ale detinatorului site-ului. Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet (ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi)


Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau. Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, si pentru mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online, IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site: http://www.youronlinechoices.com/ro/


Date Companie [Revizuit 04/05/2020]

SC CRISS GSM CONCEPT SRL
Cod unic inregistrare: 42367356
Nr. Reg. Com.: J29/479/2020
Departament SUPPORT: support@erazerhost.ro
Departament Vanzari: billing@erazerhost.ro


MODALITATI DE PLATA


Plata prin card de credit nu se efectuează de către erazerhost.ro, ci prin Netopia. Dacă alegeţi să plătiţi comanda cu card de credit, veţi fi transferat la site-ul Netopia şi vi se va solicita să completaţi detaliile privind metoda de plată. Formularul este scurt, iar procesul se derulează rapid.


Plata prin Paypal


Plata prin SMS


Plata prin Transfer Bancar